Täältä löydät linkkejä aiheesta Fasadi ja huolto

Hormin massaus on tehokas korjausmenetelmä

Savupiipun massaus, pinnoitus, liukuvalu tai sisäpuolinen slammaus. Nimityksiä on monta mutta tarkoittavat samaa asiaa. Tässä on siis kyseessä savuhormin korjausmenetelmä jossa kulunut hormi pinnoitetaan tarkoitukseen soveltuvalla erikoislaastilla. Massaus soveltuu kaikkiin puulämmitteisten tulisijojen hormeihin.Liukuvalumenetelmällä saadaan hormiin uusi, sileä ja tiivis sekä tulen- ja pakkasenkestävä sisäpinta. Ohut pinnoite tukkii vuodot, vahvistaa piipun rakennetta sekä parantaa lämmön varauskykyä.

Ammattimainen rappaus toimipaikkana Helsinki

Rappaus on tarpeellista kun löydät itsesi helsinkiläisen talosi edestä, katselemassa talon julkisivua, ja koet suurta häpeää siitä kuinka siellä täällä on epätasaisuuksia, rakoja ja halkeamia. Et edes kehtaa kutsua enää ystäviäsi iltapäiväkahville koska pelkäät, että he näkisivät ränsistyneen talosi, ja ajattelisivat että olet huono talonpitäjä. Ei syytä huoleen, Tasoite ja Maalaus Moilanen Oy auttaa sinua mielellään. Heillä on kokemusta monenlaisesta talosta, myöskin monesta sellaisesta jotka ovat olleet pahemmassakin kunnossa kuin sinun talosi. Joten heitä huolesi hiiteen, ota kännykkä käteesi ja soita ammattilaiset paikalle rappaamaan talosi kuntoon!

Ulkomaalaus Imatralla ja lähialueilla | Maalausliike V. Lääperi

Oikein tehty ulkomaalaus suojaa seiniä pitkään. Voit tilata meiltä ulkomaalauksen heti säiden salliessa Imatran lisäksi esimerkiksi Lappeenrantaan, Ruokolahdelle, Puumalaan, Joutsenoon tai Rautjärvelle. Pitkäaikainen kokemuksemme katon maalauksesta takaa onnistuneen ja kestävän lopputuloksen, joka saavutetaan laadukkailla pohja- ja pintamaaleilla. Imatralainen Maalausliike V. Lääperi Oy tekee ulkomaalaukset kaikille pinnoille.

Timanttityöt suurella tarkkuudella, toimipaikka Helsinki

Onnittelut sinulle Helsinki, koska kaduiltasi löytyy yritys jolta toteutuu timanttityöt. Timanttityö KK Oy on tämän yrityksen nimi, ja heidän riveistään löytyy 10 osaavaa ammattilaista jotka tietävät mitä he tekevät. Pääosin he tekevät hommia saneeraustyömaissa, uudisrakennuksissa ja silloissa, mutta heiltä onnistuu myös vaativammatkin kohteet kuten esimerkiksi sairaalat, toimistot tai tehdashallit. Jos olet tällaisen urakan tarpeessa, sinun kannattaa harkita kunnolla kuka sen työn sinulle tekisi. Timanttityöt kannattaa luovuttaa kokonaan tälle yritykselle koska he ovat siis ammattilaisia. Älä enää mieti, mieti ja mieti tätä asiaa. Nyt on aika toimia! Mene heidän sivuilleen ja lue lisää!

Lasinpesuneste - Tuulilasinpesuneste | Eripro Oy

Lasinpesuneste pitää ikkunat kirkkaina. Eripro Oy on valinnut lasinpesuaineisiin vain korkealuokkaisia nesteitä, jotka tekevät tehtävänsä lähdes yhdellä pyyhkäisyllä, koska asiakkaitten työ tulisi sujua mahdollisimman nopeasti, tehokkaasti ja helposti. Tutki ihmeessä valikoimaa tarkemmin ja pyydä tarjous tai tilaa lasinpesunesteet heti varastosta.

Maalausliike Tampereella | Maalaus- ja Pinnoitustyö M. Kivistö Oy

Osaava maalausliike Tampereella on Maalaus- ja pinnoitustyö M. Kivistö. Kaipaako talosi hieman piristystä? Pinnoitus tekee niin kuin uudeksi. Laadukkaan pinnoitteen avulla esimerkiksi betoniseinästä tulee helposti puhdistettava ja hyvännäköinen. Ota yhteyttä Maalaus- ja pinnoitustyö M. Kivistö Oy:hyn jos sinulla on remonttiprojektti johon tarvitset maalausliikkeen apua.

Lattian pinnoitus suurella kokemuksella ja ammattitaidolla

Jos on aika tehdä lattian pinnoitus, tiedän yrityksen joka sinua voi auttaa. VMG Stonella on tosi pitkä kokemus kivialalta, ja voi auttaa lattian pinnoitus-hankkeissa. Siihen käytetään sementtipohjaista mikronisoitua laastia joka antaa lattian pinnoituksen korkealla laadulla. Älä tee tällaista itse, vaan anna ammattilaisen auttaa sinua tässä. Ota heihin yhteyttä kenties jo tänään!

Tehokas ja laadukas ilmalämpöpumppu Turun ja Raision-alueella

Jos kotisi on Turku/Raisio, ja kotiisi pitää asentaa ilmalämpöpumppu, on olemassa yritys josta sen voit ostaa. Se yritys on nimeltään AA-Kylmäteho Oy. He ovat asentaneet, korjanneet ja huoltaneet ilmalämpöpumppuja jo vuosien ajan, joten jos otat heihin yhteyttä, niin saat hyvää apua. Soita heti hyvä ystäväni.

Kategoriat

Uudet linkit