Täältä löydät linkkejä aiheesta Palveluja

Rakennussuunnittelut ja lupakuvaukset | ITAntila

Rakennussuunnittelu käsittää rakennuksen arkkitehtisuunnittelun, taloteknisten järjestelmien suunnittelun ja rakennesuunnittelun. Rakennesuunnittelu määrittää ja mitoittaa rakennuksen yksityiskohdat ja rakenteet. Arkkitehtisuunnittelussa määritetään rakennuksen ulkoasu, muoto ja tilaryhmittely, sekä myös rakenteiden perusratkaisut. Rakennussuunnittelun tarkoitus on luoda suunnitelmat, jossa rakennuksen kaikki rakentamiseen liittyvät suunnittelupalvelut yhdistetään toimivaksi kokonaisratkaisuksi.

Epäilettekö hometta talossa | Sisäilmasepät Oy

Kun asukas epäilee löytäneensä hometta talossa, tai muuten huonoon sisäilmaan altistunut tunne aiheuttaa oireita, olisi hyvä tehdä nk. hometutkimuksen. Jos kyseessä on hometalo, mitä pitemmän ajan kosteus saa muhia, sitä enemmän pilaa rakennusta. Meillä Sisäilmasepissä asiakkaan kokemat, sisäilmaan liittyvät ongelmat otetaan vakavasti.

Nerokkaat ja tilavat pientavarahyllyt EAB Finland Oy:ltä

Pientavarahylly on paras tapa varastoida sellaista tavaraa, joka ei vie paljon tilaa. Meidän avulla voit luoda varastoosi kätevät kapeakäytävät, jotka muodostuvat siirto- tai kerroshyllyistä. Ei väliä jos varastoon tarvitaan muutama hyllyrivi tai tuhansia hyllymetrejä, me toteutamme kaikenlaiset tarpeet. Lisää tavaratilaa saadaan asettamalla hyllyjä kahteen kerrokseen, ja ne voi myöskin asentaa vaunujen päälle. EAB Finland Oy:n tuotanto on alusta loppuun omaperäistä ja valmistetaan omalla tehtaalla. Täten koko prosessi pysyy yksissä käsissä, ja voit luottaa siihen että toimitamme tuotteet sinulle, missä ikinä oletkaan koko maassa. Ota epäilemättä meihin yhteyttä heti!

Haluatko tarkistaa homearvot tiloissasi? Homekoira voi auttaa sinua!

Epäiletkö että sinun tiloihisi on iskenyt home? Eikö omat hajukyvyt riitä ratkaisemaan sitä? Silloin suosittelen että vuokraat homekoiran. Tämän avulla voit luonnollisella menetelmällä tarkistaa jos tiloihisi on iskenyt home. Koirat voivat myös olla tarkempia kuin muut tutkintatavat, koska koirat voivat tosi tarkasti haistaa homeen. Haluatko siis luonnollisella tavalla - ilman turhia lisäaineita – löytää homeen? Vuokraa silloin homekoira yritykseltä Putkikoira Oy!

Tehokas graffitien poisto toimialueena Helsinki

”Ei tähän auta muu kuin graffitien poisto” huudat ääneen tuijottaessasi seinää Helsingissä. Graffiti voi olla kaunista taidetta, ja sen voi vain todellinen taitelija tehdä. Mutta toisaalta se on myös pelkkää seinien sotkemista ja tahraamista. Sellainen käyttäytyminen voi kyllä suututtaa paljon, ja varsinkin kun se ilmestyy omalle seinälle, siinä kyllä pata kiehuu yli. Jos olet joutunut tällaisen ilkivallan kohteeksi, voit lohduttaa itseäsi sillä että Uudenmaan pinnanpuhaltajat Oy voi puhdistaa seinäsi tuhotöiden jäljiltä. He ovat alan rautaisia ammattilaisia jotka osaavat poistaa kaikenlaiset töherrykset ulko- ja sisäpinnoilta. Joten älä mieti enää vaan ota heihin yhteyttä tänään!

Puunkaato suurella ammattitaidolla, toimipaikkana Hyvinkää

”Keneltä onnistuisi puunkaato Hyvinkäällä?” Tämä saattaa olla ajatus joka pyörii päässäsi tällä hetkellä. Sinulla on erittäin hieno piha, mutta siinä kasvaa suuri puu joka on sellaisessa asennossa, että se voisi ryminällä kaatua ja murskata kaiken allensa millä hetkellä tahansa. Olisi vaarallista antaa puun seisoa pihalla, vaan parempi saada se poistettua tontilta niin pian kuin suinkin ehtii. Tmi Mauri Sipola on yhtiö johon kannattaa ottaa yhteyttä. He ovat tehneet tätä hommaa yli 30 vuotta, joten he kyllä tietävät miten se tehdään vaikka silmät suljettuina. Ei muuta kuin että tartut puhelimeen ja soitat ammattilaisen paikalle antamaan turvaa elämääsi. Tutustu lisää sivuillamme!

Tilaa kosteusmittaus meiltä!

Harkitsetko iskeä hampaasi mehukkaaseen asuntokauppaan? Vaikka asunto olisi kuinka tyylikäs ja houkuttava, niin suorita aina kosteusmittaus ennen kaupan tekoa. Kosteusmittaus on aina hyvä suorittaa koska se paljastaa vauriota, jota välttämättä mikään ihmissilmä ei näe. Kannattaa aina tehdä kosteusmittaus: • Asuntokaupan yhteydessä • Maalin kupruillessa Jos jotkut edellä mainitut asiat ovat tapahtumassa/tapahtuneet, niin ota heti yhteyttä yritys Pentti Janhonen Oy:n. He tekevät kosteusmittauksia suurella kokemuksella ja ammattitaidolla. Eli ennen kuin kirjoitat mitään kauppasopimusta, anna Janhonen Oy:n tarkista asuntosi! Ota yhteyttä yritykseen jo tänään!

Luotettavat pihatyöt Helsingin alueella

Nyt on mahdollisuus saada pihatyöt tehtyä kokeneen ammattilaisen toimesta Helsingin seudulla. Tämän yrityksen nimi on Salaojaurakointi Ilari Hyytiäinen Ky, joka on ollut aktiivinen jo vuodesta 1964 lähtien. Jos olet päättänyt tehdä pihallesi kasvojen kohennuksen ja haluat tehdä sen alusta oikein perusteellisesti ja kunnolla, tähän yritykseen kannattaa ottaa yhteyttä. Oli pihasi sitten pieni tai suuri, sillä ei ole väliä. Heidän käyttämänsä kaivinkoneet ovat varustettuja kumiteloilla, joten nurmikentille tai ruohikoille ei jää rumia jälkiä. Joskus päätöksen teko voi olla vaikeaa tällaisissa projekteissa, mutta annan minun auttaa sinua siinä. Mene heidän sivuilleen nyt, ja ota yhteyttä jo tänään!

Ilmastointi - asennukset ja huollot | Pori | Harju Solutions Oy

Toteutamme ilmastointiasennukset kaiken kokoisiin kiinteistöihin. Käänny puoleemme kaikissa IV-huoltoihin liittyvissä asioissa – myös jatkuvat huoltosopimukset ovat mahdollisia. Toiminta koko Satakunnassa, esim. Eura, Eurajoki, Harjavalta, Honkajoki, Huittinen, Jämijärvi, Kankaanpää, Karvia, Kokemäki, Luvia, Merikarvia, Nakkila, Pomarkku, Pori, Rauma, Silikainen, Säkylä ja Ulvila. Suoritamme myös ilmastoinnin mittaus- ja säätötöitä.

Remontti, Jyväskylä ja ammattitaito – se on Rajape Oy

Oletko taloyhtiön omistaja, ja etsit yritystä joka voi Jyväskylän alueella tehdä sinun toimistoosi remontin? Siinä tapauksessa sinun kannattaa ota yhteyttä Rajape Oy: hyn. He suorittavat seuraavat remontti palvelut: • Kylpyhuoneremontit taloyhtiöihin ja yksityisille. • Remontti sisältää kaiken lupa-asioista LVI- ja sähkötöihin asti. • Kylpyhuoneen saneeraus nostaa asuntosi arvoa. • Kylpyhuoneremontti voidaan tehdä myös ennen linjasaneerausta. Eli jos tarvitset remontti apua yllä olevilla alueilla, niin siinä tapauksessa ota heti yhteyttä Rajape oy:hyn.

Vaihtolavat | Helsinki - Vantaa - Espoo - Kirkkonummi - Porvoo | UVK Oy

Uudenmaan Vaihtolavakuljetus Oy on vaihtolavojen vuokraukseen erikoistunut yritys. Tarjoamme lisäksi lukittavat varastokontit esimerkiksi rakennustyömaakäyttöön. Vaihtolavojen vuokraus on tehty mahdollisimman helpoksi. Hoidamme puolestasi lavojen toimituksen ja noudon ennalta sovittuina päivinä, aina kellontarkasti.

Putkityöt Helsinki - Putki-Huoltoarina Oy

Putkityöt ja Helsinki, ne ovat Putki – Huoltoarina Oy iskusanoja. Ehkä ihmettelet miksi? Jos aloitetaan sanasta putkityöt, niin se on yrityksen ammattiala. Helsinki on se kaupunki missä he toimivat ja suorittavat työtehtäviä asiakkaille, ja Putki Huoltoarina Oy on lopuksi heidän yritysnimensä. Ehkä myös ihmettelet mikä erottaa tämän yrityksen toisista samanlaisista yrityksistä? Yksi asia on että he tekevät putkityöt 24/7, eli yritykseen voi ottaa yhteyttä mihin aikaan vuorokaudesta tahansa. Heillä on myös toisia asioita jotka erottavat heidät muista, mutta niistä saat kyllä lukea myöhemmässä vaiheessa. Käy heidän verkkosivustollaan ja katso mitä vielä he voivat tehdä juuri sinulle.

Painunut rakennus? Me voimme auttaa sinua!

Painunut rakennus? Me voimme auttaa sinua! Onko sinun rakennuksestasi tullut niin kutsuttu ”painunut rakennus”? Tämä on tosi vakavaa ja jos tämä on tapahtunut, niin sinun kannattaa nopeasti soittaa yritykselle Kuretekniikka Oy. Heillä on monivuotinen kokemus asiakkaiden auttamisesta, joilla on juuri tämä ongelma ilmestynyt. Eli ota rohkeasti yhteyttä tähän yritykseen jo tänään!

Yrityssiivous ja Helsinki

Oletteko yrityksen johtaja ja etsitte siivousyritystä joka voi juuri sinua avustaa? Siinä tapauksessa sinun kannattaa ottaa yhteyttä yritykseen Daxxon Yhtiöt Oy. Heidän avulla yrityssiivous kyllä onnistuu. Yrityksellä on osuva ja ammattitaitoinen henkilökunta. Ota jo tänään yhteyttä jos haluat päästä yhteyteen yrityksen kanssa joka hoitaa yritysssiivoukset juuri sinulle!

Konevuokrausyritys - Kevel Oy

Kuuntele nyt tarkasti nuori mies. On olemassa konevuokrausyritys jonka nimi on Kevel Oy. Heiltä voi vuokrata kaivinkoneita ja muita koneita jotka voivat auttaa sinua rakennushommissa. Eli jos esimerkiksi aiot kaivaa suuren kuopan, ja sinulla on vain lapio, niin voit otta yhteyttä tähän yritykseen ja vuokrata heiltä kaivinkoneen. Ota siis nuori mies heti yhteyttä tähän yritykseen!

Yrityssiivous - tilaa ilmainen kartoituskäynti | GR-Siivous Oy

Tilaa yrityssiivous osaavalta siivouspalvelujen ammattilaiselta. GR-Siivous Oy palvelee koko pääkaupunkiseudulla. Taloyhtiöille sopii säännöllinen porrassiivous ja yrityssiivouspalveluihimme kuuluu muun muassa ikkunanpesut, lattian vahaukset ja ylläpitösiivous.

Mattopesu ja huolto | Mattopalvelu Liljavirta Oy

Mattopesu hoituu loistavasti Hausjärven Oitissa, toiminta-alue on tosin koko eteläinen Suomi. Mattopalvelu Liljavirta Oy:n pesulassa matot saa myös huolettua kuntoon. Asiantunteva henkilökunta suorittaa mattopesut sekä huollot laadusta tinkimättä.

Rottien torjunta suurella kokemuksella ja ammattitaidolla

Rottien torjunta ei ole mikään rottien maalivahtikoulu, vaikka se siltä kuulostaa. Ei, vaan se on rottien tappamista ja karkottamista kun nämä tuhoeläimet ovat löytäneet asuinpaikkaasi. Rottia ei voi hävittää ihan noin vaan, vaan siihen tarvitaan ammattilaisen apua. Tähtipalvelut Stjerna on rottien torjuntaan erikoistunut yritys. Soita heille jo tänään!

Sisustusneuvonta - Sisustussuunnittelu | Marikasisustaa.fi

Sisustusneuvontaa kohteessa tai toimistolla voi hyvin olla riittävä uudistusta miettiessä. Aika tekee tehtävänsä joten jossain vaiheessa pinnat ja kalusteet on uusittava. Marika tarjoaa myös sisustuksen suunnittelua kodille niin kuin toimistolle. Ota yhteyttä jos olet sisustusneuvonnan tai sisustussuunnittelun tarpeessa.

Antenniasennus Varsinaissuomessa | Suomen KTV-palvelu Oy

Jätä antenniasennus ammattilaiselle. Oletko ostanut uuden kotiteatterin ja kuva pätkii, ota yhteyttä Suomen KTV-palvelu Oy:hyn, niin saat asiantuntevaa apua. Antenniasennus onnistuu varmasti sujuvasti.

Muovinen ilmastointiputkiratkaisu!

Muovinen ilmastointiputkiratkaisu on asia mistä yritys Plastservice Oy Kerava tunnetaan. Eli he korjaavat ilmastointiputket juuri sinulle. He tekevät tämän kokemuksella ja ammattitaidolla. Ota yhteyttä jo tänään jos haluat apua!

Kotisiivous | Helsinki - Espoo - Vantaa | VTKL palvelut

Kotisiivouspalvelut sisältää muun muassa viikkosiivouksen, suursiivoukset, ikkunanpesut ja muuttoon liittyvät palvelut. Tutustu tarkemmin palveluihin sivustolla. Jos kaipaat kotisiivousapua pääkaupunkiseudulla, palvelemme kaikkina viikonpäivinä klo 8-23. Toimimme myös lyhyellä varoitusajalla.

LVI palvelua Vantaalla kokemuksella ja ammattitaidolla

Terve! Jos etsit yritystä jossa yhdistyvät LVI ja Vantaa, olet löytänyt oikean katalogin! LVI Wikos on nimenomaan LVI töihin erikoistunut yritys Vantaalla. Heiltä löytyy kokemusta, ammattitaitoa, pätevyyttä, osaamista ja kaiken sen päälle hymyilevät kasvot. Eli jos haluat laadukasta ja hyvää LVI-palvelua iloiselta työjoukolta, ota heihin tänään yhteyttä!

Remontti Porissa on helppo nakki

Hei sinä Porin asukas, joka olet aikeissa tehdä remonttia kodissasi! Älä ole tyhmä jos meinaat tehdä sen itse! Ei, vaan palkkaa asialle kunnon ammattilainen joka tekee haaveistasi totta. Nyt skeptisessä mielessäsi ajattelet että kukahan se voi olla. No, istu alas ja kuuntele: Remontti Jasa on tämä yritys joka antaa sinulle uuden elämän. He toimivat Porissa, ja ovat vain soiton päässä. Eli nosta luuri ja soita heille nyt!

lmalämpöpumpun huolto rutiinilla

Ilmalämpöpumpun huolto lisää sen energiatehokkuutta. TS-Kylmähuolto huoltaa ilmalämpöpumput koko Suomessa. Suoritamme ilmalämpöpumppujen huoltoa. Nurmijärvellä, Hyvinkäällä, Riihimäellä, Lopella, Tuusulassa, Nummelassa, Järvenpäässä, Hämeenlinnassa ja Hausjärvellä. Toimialue kattaa suuren osan Etelä-Suomea. Ota yhteyttä!

Maalämpöpumppu - asennukset ja korjaukset | Turku | LVI - Lehtisaari

Toimiiko maalämpö oikeasti ja miten se toimii, mikäli asennuksen, mitoituksen ja laitevalinnat on tehnyt lämpöpumppu ammattilaiset jotka ovat erikoistuneet maalämpöön niin kaikki sujuu loistavasti. Pyyhi kyyneleesi ja ota siis heti yhteyttä LVI Lehtisaari Oy:hyn, niin voit alkaa säästään euroja pikimmiten.

Ikkunanpesu ammattitaidolla Espoossa

Ikkunanpesu hoituu sujuvasti ja siististi meiltä. Tottuneella silmällä pystymme arvelemaan, millainen käsittely mihinkin objektiin tepsii. Meille kannattaa soittaa ja sopia käynti paikan päälle, jotta voimme arvioida työn tarpeen mahdollisimman hyvin. Ota yhtyettä jo tänään!

Homepölysiivous – Vantaa, Helsinki ja Espoo

Miksi kannattaa tehdä homepölysiivous? Homeettomaksi suuntaavan siivouksen määränpäänä on päästä eroon home pölystä sekä homeen tuoksusta. Aidolla siivousjärjestyksellä estetään homepölyn ja lian siirtyminen tiloista toisiin. Yritys joka tätä tekee on Sprenger Service Oy. Soitta heille, niin saat apua!

Pätevää LVI asennusta Seinäjoella

Ovatko putket hajonneet ja vettä joka paikassa? Onko kotikaupunkisi Seinäjoki? Älä huolehdi, apua on saatavilla! ”No mistä apua saa tähän hätään?!”, saatat nyt kysyä. Vastaus on E-P:n LVI-Tec Oy joka tekee LVI asennusta ja korjausta Seinäjoen alueella. Heillä on sitä paitsi 24 h päivystys, joten soita heille nyt heti! Voit myös tutkia heidän mahtavaa sivustoaan josta löytyy lisätietoja.

Kovan luokan putkimies Hyvinkäällä

Jos asut Hyvinkäällä ja kaipaat putkimiestä kotisi putkiprojektiin, sinun kannattaa ottaa kunnon ammattilaiseen yhteyttä. Saatat ajatella mielessäsi että ”kyllähän nämä putket tästä itsekin voi korjata”. Seuraavan kerran kun vedät tiskikoneen päälle, niin vedet tulevat lattialle. Älä siis ole tyhmä vaan soita yritykselle JH-Putki Oy. He korjaavat vialliset putket!

Kategoriat

Uudet linkit