Täältä löydät linkkejä aiheesta Terveydenhoito

Rentouttava akupunktio Jyväskylä - Eeronkadun Fysio

Jos asuinsijasi on Jyväskylä ja etsit paikkaa jonka palveluksiin kuuluu akupunktio, olet löytänyt oikein! Eeronkadun Fysio on se paikka jota etsit. Tämä nk. neulehoito kuulostaa aika kivuliaalta. Miten neulan pistäminen ihoon voi olla rentouttavaa tai edes vähänkään ihanaa? No, siihen ei voi oikeastaan vastata, vaan sinun on kerta kaikkiaan varattava aika heidän keskukseen, ja itse kokea miten tämä hoitomuoto ihmeellisellä tavalla saa olosi paljon paremmaksi. Akupunktio on oikeastaan sitä, että neulan avulla estetään kipuaistia kulkemasta aivoihin. Kaikkia sen mekanismeja on tässä turha selittää tarkemmin. Käy lukemassa lisää heidän sivuillaan tästä linkistä ja varaa aika!

Akupunktio auttaa kivuissa, Oulussa saat apua

Tiesitkö, sinä oululainen, että kaupungistasi voi saada akunpunktio hoitoa? Jos sinulla on kipua kropassasi, eikä mikään hoito tähän asti ole auttanut, voi tämä olla jotakin sinulle. Akupunktiossa nimittäin estetään kipua pääsemästä eteenpäin hermostossa. Eli sinun aivoihin ei välity tieto että sinulla on särkyä jossakin. Tätä voi verrata postimieheen jolla on kirje kädessä, mutta hän ei koskaan vie kirjettä vastaanottajalle. Eli vastaanottaja ei tiedä että hänelle on lähetetty kirje. Tätä akupunktio on. Jos haluat tätä hoitoa Oulussa, ota yhteyttä Kaukovainion Fysioterapiaan jo tänään!

Rannetuki - Polvituki | Peevi Oy

Rannetuki tai polvituki on erinomainen suoja sinulle, kenellä on kipua nivelissä ja lihaksissa. Tunne uudelleen liikunnan nautinto. Peevi Oy:ltä löydät tuet joka tapaukselle, tee naapureista kateellisia kun pystyt liikkua ilman kipua ja tuskaa. Tutustu tuotteisiin ja ota tarvittaessa yhteyttä.

Kategoriat

Uudet linkit