Täältä löydät linkkejä aiheesta Muut

Varaa Sauna - Rentoudu saunomalla. VsRelax Vaasan ulkopuolella

Valitse tavallinen suomalainen sauna, infrapunasauna tai 10 hengen kabinettisauna. Vaasan ulkopuolella sijaitseva. On mahdollista varata sauna vaikkapa vain tunniksi tai koko päiväksi, ihan kuinka haluat. Myös vakiovuoroista voi sopia, jolloin hintakin on hiukan edullisempi. Varaa rentouttava sauna jo tänään.

Kullan myynti kannattaa, saat meiltä hyvän hinnan

Jos sinulla on kotonasi paljon käyttämätöntä kultaa, voi kullan myynti olla hyvä idea. Kulta on kautta historian ollut tosi arvokasta, eikä sen arvo tänäänkään ole pudonnut. Suomen Kulta ja Hopea Oy ostaa sinun kultasi hyvään ja kilpailukykyiseen hintaan. Voit tilata heiltä arvokuoren ja lähettää korusi heille arvioitavaksi. He antavat myös 5 työpäivän katumusajan mikäli perut kaupan. Eli jos kellarissasi, vintilläsi tai patjasi alla on kultaa, niin muista että kullan myynti on mahdollista. Ota siinä tapauksessa yhteyttä yritykseen Suomen Kulta ja Hopea Oy!

Ykkösluokan suutari Tampereen keskustassa

Tampereen keskusta on tuttu paikka monelle, mutta tiesitkö että siellä majailee myös suutari? Se ei ole mikä suutari tahansa, vaan se on Suutari Pyynikin Jalkineliike. He tekevät työnsä laadukkaasti, nopeasti, siisteissä tiloissa ja suurella ammattitaidolla. Eli jos sinä tällä hetkellä kuljeksit Tampereen katuja rikkinäisillä kengillä, voit saman tien suunnistaa nokkasi tähän liikkeeseen, ja saada kenkäsi korjattua. Älä mieti, varaa aika heiltä jo tänään!

Ompelimo joka ompelee vaatteita

Oho, repesivätkö retkeilyhousut? Ei hätää, ompelimo voi ne korjauttaa. Me ihmiset, ainakin useimmat meistä, käyttävät vaatteita, ja kuten moni muu asia niin vaatteetkin kuluvat ja menevät rikki. Se ei tarkoita sitä että vaate olisi muuten huono vaikka se jostain kohti repesi, sen voi lähettää korjaukseen. Yritys joka tarjoaa tätä, on Ompelimo Tuplatikki. Heillä on tosi taidokkaat ja pätevät ompelijat töissä, joten ota heti yhteyttä heihin!

Hanki meiltä diesel suuttimet hyvään hintaan

Ovatko diesel suuttimet hajonneet? Tuliko odottamaton itku tämän vuoksi? Rakas pieni ystäväni, jos sinut kohtasi tämä ikävä sattuma, haluan oikein halata sinua lohdutuksena ja sanoa että sinun ei tarvitse enää itkeä. Iisalmen Diesel-Osa myy diesel suuttimet kilpailukykyiseen hintaan. Eli jos sinulle siis sattui tämä ikävä asia, mene heidän sivustolle ja osta uudet diesel suuttimet jo tänään!

Kategoriat

Uudet linkit